2016 m. kovo 28 d., pirmadienis

Infinity turnyras: Uncharted lands, Riga

Šestadienio rytas prasidėjo 5.30 val. Su Karoliu išsiruošėm į Rygą palošti Infinity.
Kelionė neprailgo, atvykome laiku ir be nuotykių.
Turnyrui pasiruošiau Qapu Khalki sektorinę armiją, kulkosvaidžiai, snaiperiai, įfiltratoriai ir dūmų uždangos, ko daugiau reikia žmogui?

Pirma partija buvo prieš Dessler ir jo Qapu Khalki. Gana gerai pažystu visus Qapu Khalki triukus ir silpnąsias vietas. Operacija buvo paprasta, apėjau su Yuan Yuan iš šono, apmėčiau granatomis priešininko Djanbazan'ų link team, daug jų nukoviau, tada tiesiog atlikau užduotis ir užtikrintai įveikiau oponentą 7-0.



Antra partija buvo prieš Igor ir jo Ariadna. Prieš Ariadna retai tenka pažaisti, ir kas kartą tai yra sunkus oponentas. O, bet tačiau šį kartą susimoviau tik dėl savo kaltės, neteisingai išdėliojau savo karius, nepridengiau visų praėjimų ir galiausiai neįvertinau Ariadnos greičio. Ko pasekoje gana skausmingas pralaimėjimas ir didelė pamoka  rezultatu 1-7.

Trečia partija buvo prieš Andrejs ir jo Morat Agresion Force sektorinę armiją. Šią armiją taip pat neblogai žinau, šiaip už ją yra gana sudėtinga žaisti.
Mano oponentas drąsiai įsivėlė į susišaudymus su maniškiais ir to pasekoje prarado kelis brangius karius. Atsirado spraga jo gynyboje, aš tuo pasinaudojau ir agresyviai puoliau. Prisidengęs dūmais nukoviau krūvą moratų ir atlikau visas užduotis ką tik galėjau atlikti, pritrūkau kelių specialistų, kad galėčiau paimti daugiau taškų. Iškovojau pergalę 5-0.

Karolis, kaip jau tampa įprasta, užėmė 1-ąją vietą, neleido oponentam pelnyti nei vieno taško. Aš užėmiau 4-tąją vietą. Turnyras praėjo gerai, gavau geros patirties ir pamoką ateičiai.
Kelionė namo nepraėjo be nuotykių, išvažiuojant iš Rygos oras visai subjuro, kelias tapo slidus ir mašina sunkiai valdoma... Ties Šiauliais nulėkėm nuo kelio į griovį. Labai pasisekė, kad griovys buvo negilus ir netrukus mus ištraukė kažkoks pro šalį važiuojantis geras žmogus. Mašinai atrodo nieko blogo nenutiko ir mes iš lėto pratęsėme savo kelionę. Reikia paminėti, kad labai daug žmonių siūlė pagalbą ir klausinėjo ar viskas gerai, Lietuvoje yra tikrai DAUG gerų žmonių ir nėra viskas taip blogai kaip piešia spauda :)

Ant šio stalo abi kovas laimėjau aš.

Priešo Djanbazan kariai.

Šis stalas man buvo nesėkmingas.

Paslėpiau šį karį ir šiaip ne taip iškovojau tašką.

Oponentas ieško silpnos vietos gynyboje.

Infinity figurėlės gražios...:)

Prizų stalas

Karolis nurovė pirmą vietą.

Kelionė neapsiėjo be nuotykio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą