2016 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

Trzecie Otwarte Mistrzostwa Warszawy - 10-11.12.2016

Infinity turnyras visada gera proga aplankyti Lenkiją.
Kaip visada komandą sudarė Karolis ir aš, visi kiti mižniai atsisakė dėl vienos ar kitos priežasties :)
Susikrovėm daiktus ir išvažiavom penktadieni po darbų. Kelione prabėgo smagiai ir be nuotykių. Atvykom į Varšuvą per kokias 5val. Turnyro organizatorius Alkasyn sveitingai mums suteikė pastoge, kurioje jau gyveno 2 vokiečiai ir 2 lenkai.

Vokietis su Polska marškineliais :)

Buna ir taip :)

vs Sambor

Mano Fiday paklojo 3 oponento karius su ARO :)


Dažymo konkursas.

Šį kartą nutariau paeksperimentuoti (bloga mintis) ir pasiemiau savo Bahram sektorine armiją. Šiek tiek įmpersonatorių, šiek tiek viral ginklų ir t.t

Turnyro vieta buvo kiek keistoka, kažkokia religines bendruomenes būstine, todėl ten nebuvo galima keiktis ir daryti visokiu kitų dalykų kurie nepatinka dievams :)

Pirma diena.

Sužaidžiau trys partijas, prieš Ariadna, Combined army ir vėl Ariadna. Laimėjau tik trečia mūšį prieš Ariadną. Na bet labai nenusiminiau, gavau du stiprius varžovus, vienas Warcor'as ir Vokietijos, o kitas warcor'as iš Lenkijos. Lenkijos  Warcor'ą Sambor jau esu sutikęs anksčiau, labai malonus ir linksmas varžovas, šį kartą jis man atsirevanšavo už pralaimėjimą prieš mano Qappu khalqi.
Po dviejų pralaimėtų žaidimų gavau silpnesni varžovą, kuri be vargo įveikiau 10-0.
Su karoliu nutarėm, kad wargeimai nera jau toks brangus hobis :)

Balkanų užeiga.

Pirma diena baigėsi 2 pralaimėjimais ir 1 pergale.
Šiaip mūšiai buvo geri ir pamokantis. Dienos pabaigoje po trijų partijų jaučiausi ganėtinai pavergęs. Su Karolių dar šiek tiek pasibastėm po Varšuvos centrą ir suradom labai smagia užeigą su balkanų dvasia, ten ir pavakarieniavom. Niekada nepraleidžiu progos pasivaikščioti po Varšuvą, man savotiškai patinka šis miestas.
Vakare grįžom į namus, ten dar pavakarojom su kambariokais vokiečiais ir lenkais, paplepėjom apie praėjusius mūšius.
Galiausiai nuovargis nugalėjo ir atkeliavo dėdė miegas :)

Antra diena.
Mano varžovo PanOceania.

Sužaidžiau dvi partijas prieš PanOceania ir Combined Army, abi partijas prapyliau... Paskutinėje partijoje, viskas ėjosi normaliai ir dar turėjau orderių, kad partiją pakreipti man naudinga linkme, bet atidarant dėžute 3 kartus nepavyko... todėl neliko orderių daugiau niekam. 
Turnyrą baigiau su vieną pergale,  bet nuotaikos tai nesugadino, gerai praleidau laiką, pabendravau su daug įdomių žmonių, gavau gerus prizus, kitą kartą sulošiu geriau :) Užemiau 25 ar 27 vietą iš 30, dar nežinau rezultato tikslaus.
Dar karta įsitikinau, kad važiuojant į Lenkijos turnyrus ne vieta eksperimentams :)
Prizai.

Po visų karų, atsisveikinom su kolegom iš Lenkijos ir Vokietijos ir išvažiavom namo. Pakeliui užsukom į Vietnamiečių restoranėli, kur gana skaniai ir nebrangiai pavakarieniavom.
Karolis vs Sathuli

Karoliui sekėsi kur kas geriau, jis laimėjo 4 partijas iš 5, ir būtų laimėjęs turnyrą, bet per paskutine partiją oponentas ir Karolis daug ginčijosi, todėl abu gavo po 2 baudos taškus. Ir Karolis paėmė garbinga 5 vietą.

Butinai dar važiuosiu į Lenkijos turnyrus, jei tik pasitaikys proga, patirtis neikainuojama :)







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą